De Pijn Stopt Hier Logo Voor een leven zonder pijn met Rossiter


Wie zijn wij:

Wij zijn advanced Rossiter Practitioners in Nederland die u snel, effectief en veilig van uw pijn verlossen en uw mobiliteit helpen herstellen middels twee-persoons multi dimensionele bindweefsel stretching technieken.

Voor speciale aanvragen is er de mogelijkheid op zaterdagen gebruik te maken van de RossiterSystem technieken. Bel, e-mail of Whatsapp om een afspraak te maken.

Wij garanderen ons werk, In de praktijk betekent dit het volgende. Wanneer u bij ons komt met pijn/mobiliteitsklachten en u werkt tijdens de sessie dan boekt u gegarandeerd vooruitgang. Zo niet dan betaalt u niet!

Bovendien bieden wij onze services aan bij bedrijven waar wij personeel met pijn en mobiliteitsproblemen snel weer terugbrengen op de werkvloer. Wij verhelpen klachten als carpaal tunnel syndroom, piriformis, hielspoor, plantar fasciitis knie, rug, nek en schouderproblemen met weken of maandenlange geen of aangepaste inzetbaarheid snel, veilig en effectief, in 2 - 4 sessies een significante verbetering danwel de klachten verdwenen. Daarnaast is onderhoud essentieel!

Het verhelpen en voorkomen van fysieke ongemakken is veelal simpel Wij bespreken graag met u wat uw kostenbesparing is op het bedrag is dat nu ongezien weglekt als gevolg van verminderd of in het geheel niet inzetbaar personeel.


Rossiter groep foto
nieuws
locatie

Rossiter In Europa en wereldwijd

 De Pijn Stopt Hier
 Advanced Rossiter Practitioners

 Bilthoven, Nijmegen, Utrecht en
 Oosthuizen

 Email: info@rossiterholland.com

Tel: 06-52087119


Rossiter for Fast Pain Relief


http://www.facebook.com/groups/rossiterholland
http://twitter.com/#!/RossiterHollandWelkom | Wat is Rossiter | Wie Zijn Wij | FAQ |Contact
© 2011-2019. Alle rechten voorbehouden.