Een leven zonder pijn met de Rossiter Methode - Over Rossiter
De Pijn Stopt Hier Logo Voor een leven zonder pijn met Rossiter


Over de Rossiter Methode

De Rossiter Methode verlengt bindweefsel door het combineren van het door u te bepalen gewicht van de practitioner en de vervolgens door uzelf te maken bewegingen op advies van diezelfde practitioner.

Pijnvrij bewegen wordt weer mogelijk. Rossiter richt zich direct op het bindweefsel, welke strakker en verkort raakt als gevolg van het ouder worden, overbelasting of letsel. Rossiter workouts maken het weefsel losser en creeren weer de natuurlijke "ruimte" die het lichaam nodig heeft om vrij te kunnen functioneren werken, zonder symptomen, pijn of stijfheid/strakheid.

Sommige symptomen verdwijnen binnen enkele minuten na de eerste Rossiter technieken toegepast te hebben, andere hebben iets meer tijd nodig. Hoe harder u en uw coach werken en hoe meer aandacht u besteedt aan de details, hoe sneller u effectieve, duurzame resultaten zult ervaren.

Geen medicijnen, geen spalken/braces, geen injecties, geen chirurgie.

Elke sessie richt zich direct op daar waar de pijn vandaan komt. Elimineer rugpijn, pijnlijke knieën, pijn in de schouder, tennis/golferselleboog, carpaal tunnel syndroom en nog veel meer! Meer flexibiliteit en mobiliteit. Verbeteren van de kwaliteit van leven door het doen laten herstellen van oude blessures en het laten verdwijnen van chronische pijn.

Wie moet Rossiter niet gebruiken?
Een voorwaarde voor het gebruik maken van de Rossiter Methode is dat u in staat moet zijn om zelf te gaan zitten op een stoel danwel te gaan liggen op de mat en zelf weer te kunnen gaan staan zonder hulp. Enkele contra-indicaties zijn: kanker in de afgelopen vijf jaar, een operatie zes maanden of korter geleden, en een pacemaker of borstimplantaten vragen ook om extra voorzichtigheid. Een operatie verandert de natuurlijke staat van het lichaams weefsel. Als je al een rugoperatie hebt ondergaan, zullen de technieken tbv lage rug problemen minder effectief zijn - maar u kunt uiteraard wel nog steeds optimaal profiteren van Rossiter stretching technieken voor het bovenlichaam. Voor meer informatie over Richard Rossiter en het Rossiter Systeem, kunt u terecht op de Rossiter website: therossitersystem.com
Richard is ook de auteur van ondermeer "Overcoming Repetitive Motion Injuries the Rossiter Way" (1999)

get rid of pain

nieuws
locatie

Rossiter In Europa en wereldwijd

 De Pijn Stopt Hier
 Advanced Rossiter Practitioners

 Bilthoven, Nijmegen, Utrecht en
 Oosthuizen

 Email: info@rossiterholland.com

Tel: 06-52087119


Rossiter for Fast Pain Relief


http://www.facebook.com/groups/rossiterholland
http://twitter.com/#!/RossiterHolland

Rossiter testimonialsAls gevolg van te zwaar tillen heb ik een hernia opgelopen. Na een lange periode van pijn kwam de hernia weer aardig tot rust. Echter bleef er in de onderrug nog wel een gevoel zitten alsof er nog iets knel zat. Maar na een paar Rossiter sessies voelde het al stukken beter. Ik kan me weer beter bewegen, ook wandelen met de hond gaat nu goed omdat ik geen pijn meer heb."
- Jolanda Hage, kantoormedewerker


Welkom | Wat is Rossiter | Wie Zijn Wij | FAQ |Contact
© 2011-2019. Alle rechten voorbehouden.